>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" купило у познанського "Леха" захисника збірної Угорщини Кадара

Тамаш Кадар виступатиме під номером 44.

"Динамо" купило у познанського "Леха" захисника збірної Угорщини Кадара
Тамаш Кадар
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" підписало контракт з футбольним клубом "Лех" (Познань) про трансфер захисника національної збірної Угорщини Тамаша Кадара.

Про це повідомляється на сайті клубу.

Контракт укладено на чотири роки. Кадар виступатиме під номером 44.

"Сергій Ребров виклав мені всі вимоги, які будуть до мене пред'являти в «Динамо», мені було дуже приємно з ним спілкуватися. Тому я зробив все від мене можливе, щоб перехід відбувся. Для мене дуже важливо мати хороший контакт з тренером, постійно спілкуватися з ним. І тепер я з нетерпінням хочу приступити до роботи", - розповів в інтерв'ю футболіст.

26-річний Кадар був гравцем "Леха" з січня 2015 року. У складі клубу він став чемпіоном країни і володарем Суперкубку Польщі. До цього Кадар грав за угорський "Діошдьйор", голландську "Роду", англійські "Хаддерсфілд Таун" і "Ньюкасл".

Дебютував у складі національної збірної Угорщини футболіст 17 листопада 2010 року. Станом на лютий 2017 року він провів у складі збірної 37 матчів.

Нагадаємо, 1 лютого "Динамо" оформило перший трансфер в зимове міжсезоння, підписавши контракт з 24-річним сербським центральним захисником Александаром Пантичем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram