>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" відмовилося віддавати Сидорчука в оренду "Фенербахче"

Турецький клуб розраховував орендувати українця з можливістю викупу.

"Динамо" відмовилося віддавати Сидорчука в оренду "Фенербахче"
Сергей Сидорчук
Фото: www.fcdynamo.kiev.ua

Турецький футбольний клуб "Фенербахче" хотів взяти в оренду півзахисника київського "Динамо" Сергія Сидорчука, але кияни вирішили відмовитися від пропозиції.

Про це пише Sport Arenа.

Відзначається, що стамбульський клуб хотів орендувати Сидорчука з можливістю викупу, але "Динамо" згідне було продати його за 10 млн євро.

"Для "Фенербахче" купівля Сидорчука зараз неможлива з причини необхідності відповідати нормам фінансового фейр-плей", - розповіло джерело видання в Туреччині.

За інформацією турецьких ЗМІ, за Сидорчуком, крім "Фенербахче", також стежать "Рома", "Депортіво" і "Крістал Пелас", однак про переговори цих клубів з "Динамо" наразі нічого невідомо.

25-річний Сидорчук перейшов у "Динамо" влітку 2013 року. Його контракт розрахований до зими 2019 року. У поточному сезоні півзахисник відзначився трьома голами і однією результативною передачею в 16-ти матчах української Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, 34-річний хорватський захисник донецького "Шахтаря" Даріо Срна вирішив залишитися в клубі, хоча у нього був варіант з переходом у "Барселону".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram