>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Нападник львівських "Карпат" Бланко-Лещук переходить в "Шахтар"

Після трьох років виступів у чемпіонаті Бразилії в команду повертається Алан Патрік.

Нападник львівських "Карпат" Бланко-Лещук переходить в "Шахтар"
Фото: fckarpaty.lviv.ua

Нападник "Карпат" Густаво Бланко-Лещук переходить в донецький "Шахтар".

Про це повідомляється на сайті львівського клубу.

Зараз аргентинець покинув Анталью, де проводять збори гравці "Карпат" і відправиться в Іспанію для проходження медогляду і підписання контракту з "Шахтарем". Інформація про суму трансферу наразі не розкривається.

Бланко-Лещук перейшов у "Карпати" у лютому 2016 року і відразу закріпився в команді на позиції центрального нападника. Він зіграв за львів'ян 26 матчів, в яких забив дев'ять голів.

Крім того, як повідомляється на сайті донецького клубу, після трьох років виступів у чемпіонаті Бразилії, в команду повертається Алан Патрік.

"Я дуже щасливий повернутися і буду дуже мотивований. Клуб вірить у мене і чекає, що я покажу свій найкращий футбол. Буду намагатися зробити це. Моя мета - максимально використовувати надану можливість на першому етапі зборів. Так що повертаюся я дуже мотивованим, буду щасливий, якщо закріплюсь в складі "Шахтаря" і залишу свій слід в історії клубу", - розповів він в інтерв'ю.

Нагадаємо, 34-річний хорватський захисник Даріо Срна вирішив залишитися в "Шахтарі", хоча у нього був варіант з переходом в "Барселону".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram