>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

В анексованому Криму створили футбольну "збірну"

Головним тренером призначено екс-гравця донецького "Шахтаря" Валерія Петрова.

В анексованому Криму створили футбольну "збірну"
Фото: sport.pl.ua

В анексованому Росією Криму заявили про створення своєї "збірної" з футболу.

Про це повідомляє громадська організація "Кримський футбольний союз".

"18 листопада 2016 року в штаб-квартирі КФС відбулося засідання президії Кримського футбольного союзу (зі спеціальним статусом), на якому було прийнято рішення про створення футбольної збірної команди Республіки Крим і міста федерального значення Севастополь (далі - збірної Криму). Також у рамках засідання було прийнято рішення про тренерський штаб команди", - йдеться в повідомленні.

Головним тренером "збірної" призначили Валерія Петрова, а його асистентом - Сергія Дранова (обидва - колишні гравці ФК "Шахтар" (Донецьк).

Зазначають, що до складу "збірної Криму" увійдуть 24 футболісти і 6 осіб персоналу. Перший навчально-тренувальний збір призначено на 2 грудня на спортивному комплексі "Арена-Крим" у Євпаторії.

Нагадаємо, 2015 року "збірна Криму" не потрапила на чемпіонат Європи серед невизнаних команд, який проходить на острові Мен, що належить Великобританії. У турнірі брали участь, зокрема, команди Абхазії, Південної Осетії, Нагірного Карабаху, Ніцци, Північного Кіпру і збірна циган.

УЄФА заборонив кримським футбольним клубам брати участь у російських змаганнях з 1 січня 2015 року. Також УЄФА вирішив не визнавати виступи кримських ФК під егідою Російського футбольного союзу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram