>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко домовився про бій з чемпіоном світу за версією IBF

"Умови практично узгоджені. Угода між бійцями готова".

Кличко домовився про бій з чемпіоном світу за версією IBF
Фото: EPA/UPG

Промоутери Володимира Кличка домовилися про бій з чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа, але залишилося узгодити це з боксерськими організаціями.

Про це в ефірі радіо BBC сказав промоутер британця Едді Херн.

"Умови практично узгоджені. Угода між бійцями готова. Фінансові умови узгоджені, була проблема з американськими телевізійниками, але вона вже вирішена. Зараз уся заковика в паперових справах і отриманні дозволів. Сподіваюся, через пару днів ми зможемо оголосити про бій офіційно", - заявив він.

Минулого тижня стали вакантними пояси Тайсона Ф'юрі, який восени 2015 року відібрав їх у Володимира Кличка, тому не виключено, що на кону буде відразу кілька титулів.

Нагадаємо, 28 листопада 2015 року чемпіон світу за версією WBA, WBO, IBO і IBF Володимир Кличко програв Ф'юрі за очками, зазнавши першої за 12 років поразки. Усі пояси Кличка перейшли до Ф'юрі, але незабаром він втратив один з них. За умовами IBF, Ф'юрі мав погодитися на бій з обов'язковим претендентом на титул - українцем В'ячеславом Глазковим. Але замість цього британець домовився про бій-реванш з Кличком, і тому пояс IBF у нього відібрали. Зараз ним володіє британець Ентоні Джошуа.

29 жовтня Ф'юрі мав захищати чемпіонські пояси в поєдинку з Кличком, однак за місяць до бою він вдруге скасував поєдинок, а потім повідомив про відмову від титулів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram