>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Севілья" Коноплянки програла "Реалу" Суперкубок УЄФА

Українець відзначився реалізованим пенальті.

"Севілья" Коноплянки програла "Реалу" Суперкубок УЄФА
Коноплянка после забитого пенальти
Фото: EPA/UPG

Мадридський "Реал" став володарем Суперкубка УЄФА, перемігши "Севілью" з рахунком 3:2.

Матч за Суперкубок Європи, в якому зустрічалися переможці Ліги чемпіонів і Ліги Європи, дав старт європейському сезону.

Рахунок на 21-й хвилині відкрив Марко Ансенсіо, для якого це був перший матч за "Реал". Мадридці придбали півзахисника 2015 року, однак одразу відправили в оренду в "Еспаньол". Ансенсіо отримав м'яч за 30 метрів від воріт, просунувся вперед і сильним ударом відправив м'яч у дев'ятку воріт Серхіо Ріко.

За п'ять хвилин до перерви "Севілья" відігралася. Після передачі з правого флангу Франко Васкес пробив зльоту і влучив у кут. Кіко Касілья не встиг зреагувати на цей удар.

У середині другого тайму "Севілья" заробила пенальті. Вітол обіграв Серхіо Рамоса, той не встиг прибрати ногу, і півзахисник "Севільї" перечепився через неї. Одинадцятиметровий удар реалізував українець Євген Коноплянка, який за кілька хвилин до цього вийшов на заміну.

На останніх секундах матчу захисник "Реала" Серхіо Рамос зумів зрівняти рахунок.

Одразу після початку додаткового часу "Севілья" залишилася вдесятьох. Колоджейчак грубо зіграв проти Васкеса і отримав друге попередження.

Переможний гол "Реал" забив, коли до кінця додаткового часу залишалася менш ніж хвилина. Карвахаль отримав м'яч на фланзі недалеко від центральної лінії і пройшов майже без перешкод до воротарського, звідки пробив у далекий кут.

Для "Реала" це третя перемога в Суперкубку УЄФА. "Севілья" ж виграла цей трофей лише одного разу із п'яти спроб. У 2015 році "Севілья" програла в драматичному матчі каталонській "Барселоні" з рахунком 4:5 (один з голів забив Коноплянка).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram