>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Манчестер Юнайтед" здійснив найдорожчий трансфер в історії

За Поля Погба заплатили 105 млн євро.

"Манчестер Юнайтед" здійснив найдорожчий трансфер в історії
Поль Погба
Фото: manutd.com

Футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" уклав контракт із 23-річним півзахисником італійського "Ювентуса" Полем Погба, повідомляють на офіційному сайті англійського клубу.

Контракт укладено на п'ять років з можливістю продовжити його ще на рік. Суми угоди не розкривають. Однак Бі-бі-сі пише, що МЮ заплатив за футболіста €105 млн. Таку саму цифру подає і The Telegraph. Тож цей трансфер став найдорожчим в історії футболу.

Погба перейшов у "Манчестер Юнайтед" з французького клубу "Гавр" 2009 року, проте його контракт закінчився через три роки. Після цього футболіст почав грати за "Ювентус", виступивши у 178 матчах і забивши 34 голи. Він допоміг клубу вийти у фінал Ліги чемпіонів 2015 року. Погба також входить до збірної Франції з футболу, яка на чемпіонаті Європи цього року зайняла друге місце.

До цього найдорожчим трансфером був перехід валлійця Гарета Бейла з "Тоттенгема" в "Реал Мадрид" (€100,8 млн) у 2013 році. Раніше, 2009 року, Криштіану Роналду перейшов із "Манчестера Юнайтед" у "Реал Мадрид" за €94 млн.

Перед цим Sky Sports із посиланням на свої джерела повідомляв, що після закінчення Євро-2016 "Манчестер Юнайтед" запропонує за Погба €120 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram