>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України програла третій матч поспіль на Євро-2016

Україна їде додому, так і не забивши жодного м'яча.

Збірна України програла свій третій матч на чемпіонаті Європи з футболу з рахунком 0:1. У грі проти поляків українські футболісти більше володіли м'ячем і завдали більше ударів, але все одно не змогли забити хоча б гол.

На 54-й хвилині збірна України подарувала суперникові необов'язковий кутовий, після якого відзначився Куба Блащиковський, який щойно вийшов на поле. Захист залишив без нагляду півзахисника, який виступає за "Фіорентину", і він з лівої поклав м'яч у дальню дев'ятку.

У збірної України найнебезпечніший момент був у першому таймі, коли Андрій Ярмоленко ("Динамо") не забив при виході віч-на-віч із воротарем поляків Лукашем Фаб'янським ("Свонсі Сіті").

На матчі був президент України Петро Порошенко.

Паралельний матч між Північною Ірландією і Німеччиною завершився з аналогічним рахунком. Німці виграли завдяки голу Маріо Гомеса ("Бешикташ") на 30-й хвилині.

Тож групу С виграла Німеччина із 7 очками. У Польщі стільки само очок, але гірша різниця голів. Північна Ірландія стала третьою з трьома очками. Україна замикає таблицю з нулем очок і нулем забитих голів.

Нагадаємо, що і Німеччині, і Північній Ірландії збірна України програла з рахунком 0:2.

Збірна України вдруге грає у фінальному турнірі чемпіонату Європи. У 2012 році їй також не вдалося вийти з групи: після перемоги над Швецією були поразки від Франції та Англії. Тоді збірна забила два голи, обидва рази відзначився Андрій Шевченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram