>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна Уельсу розгромила Росію і вибила її з Євро-2016

Валлійці виграли групу B, Англія друга.

Збірна Уельсу виграла в Росії у третьому турі групового турніру чемпіонату Європи з футболу і вийшла в плей-оф з першого місця групи B.

На 11-й хвилині Аарон Ремзі (грає за "Арсенал") вивів валлійців уперед після того, як у центрі поля м'яч утратив Артем Дзюба ("Зеніт"). Джо Аллен ("Ліверпуль") швидко зробив пас, і 10-й номер валлійців упевнено реалізував вихід один на один. Ще через дев'ять хвилин Ніл Тейлор ("Свонсі Сіті") подвоїв перевагу після відмінної комбінації за участю Ремзі і Гарета Бейла ("Реал"). Перший удар захисника Уельсу парирував Ігор Акінфєєв (ЦСКА), але з другої спроби Тейлор усе ж послав м'яч у сітку.

Третій м'яч на 67-й хвилині забив Гарет Бейл. Отримавши м'яч від Ремзі, він упритул розстріляв Акінфєєва. Для Бейла це вже третій гол на Євро-2016, поки що він є найкращим бомбардиром чемпіонату.

Фото: EPA/UPG

У паралельній грі збірні Словаччини й Англії зіграли внічию 0:0.

Тож групу B виграв Уельс із 6 очками, Англія друга з 5 очками, Словаччина третя з 4 очками. Росія припиняє виступи на Євро-2016 з одним очком.

В 1/8 фіналу Уельс зустрінеться з однією з третіх команд з групи A, C чи D, Англія - з другою командою групи F. Словаччина також має високі шанси вийти в плей-оф, де зіграє з переможцем групи C чи D.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram