>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Берлусконі продасть "Мілан" китайцям

Операцію завершать до червня

Берлусконі продасть "Мілан" китайцям

Консорціум інвесторів з Китаю перебуває на завершальній стадії переговорів про купівлю частки в італійському футбольному клубі "Мілан" у компанії Fininvest SpA колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі.

Про це повідомило агентство Bloomberg з посиланням на джерела, які побажали залишитися анонімними. За даними джерел, потенційні покупці погодилися з більшістю ключових умов продавця і розраховують укласти угоду до червня, щоб бути готовими до відкриття літнього трансферного вікна.

Потенційні покупці мають намір придбати щонайменше 50% "Мілана", але частка може зрости до 70%, розповіло одне з джерел.

Сільвіо Берлусконі володіє "Міланом" з 1986 року. З 2014 року він шукає інвестора для клубу. У травні 2015 року Gazzetta dello Sport повідомила, що контрольний пакет "Мілана" продадуть бізнесменові з Таїланду Бі Течауболу за €500 млн. У лютому 2016 року газета La Repubblica повідомила, що угода з Течауболу зірвалася, і Сільвіо Берлусконі розглядає пропозицію від інвесторів з Китаю.

У 2015 році американський Forbes оцінив вартість "Мілана" у $775 млн, поставивши його на 10-те місце у списку найдорожчих футбольних клубів світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram