>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Донецький "Металург" оголосив про банкрутство

Клуб Тарути припиняє існування

Донецький "Металург" оголосив про банкрутство
Фото: footballfan.com.ua

Футбольний клуб "Металург" з Донецька, який на початку двохтисячних років тричі вигравав бронзу чемпіонату України, оголосив про банкрутство.

Про це йдеться листі з клубу, адресованому першому віце-президентові ФФУ Олександрові Бандурку та виконавчому директору федерації Володимирові Генінсону.

"У зв'язку з проведенням військових дій на території, де дислокується футбольний клуб, а також важким матеріальним становищем і складною економічною ситуацією футбольний клуб "Металург" Донецьк не може взяти участь у чемпіонаті України 2015-2016 рр. і оголошує себе банкрутом", - сказано в листі, який підписали акціонери "Металурга" Олег Мкртчан і Сергій Тарута.

Максим Завгородній, президент дніпродзержинської "Сталі", яка мала об'єднуватися з "Металургом", уже заявив, що його клуб буде заявлятися в УПЛ самостійно.

В останньому для себе сезоні "Металург" посів 10 місце. Після зняття з чемпіонату його місце в УПЛ стає вакантним. Таким чином, "Сталь", яка стала другою в першій лізі за підсумками сезону, може претендувати на підвищення у класі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram