>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українець, який заявив про засилля лесбіянок в тенісі, потрапив під розслідування

Стаховського може чекати штраф

Українець, який заявив про засилля лесбіянок в тенісі, потрапив під розслідування
Фото: EPA/UPG

Генеральний директор Aссоціаціі тенісистів-професіоналів (АTP) Кріс Кермод прокоментував слова нашого Сергія Стаховського про наявність серед тенісисток представників сексуальних меншин.

"Слова Стаховського образливі. У спорті такому не повинно бути місця", - цитує Кермода у своєму мікроблозі на сервісі Twitter американська журналістка Керол Бушар.

"Ми проводимо внутрішнє розслідування з цього приводу, щоб визначити подальші заходи", - додав функціонер.

Нагадаємо, Стахо сказав, що не знає жодного гея серед провідних гравців ATP-туру, тоді як у жіночому тенісі майже половина - лесбіянки.

"Якби щось було, всі б про це знали, бо надто закрите коло спілкування. Раніше часто говорили різне і про Гаске, і про Надаля. Навіть про Федерера. Я не дам руку на відсіч за весь Тур і за новачків, які тільки в нього заходять, але в кістяку топ-100 геїв точно немає. У WTA-турі майже кожна друга тенісистка - лесбіянка. Можете уявити - половина! Так що свою дочку я точно в теніс не віддам", - зазначив Стаховський.

Швидше за все, нашому спортсмену доведеться попросити пробачення і заплатити штраф. Раніше президента Федерації тенісу Росії Шаміля Тарпіщева, який жартома назвав сестер Вільямс "братами", оштрафували на $25 тис.

Нагадаємо, Стаховський активно підтримував Євромайдан і українську армію на Сході країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram