>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Селюк пригрозив Федерації футбольним трибуналом

З одіозним агентом складно не погодитися

Селюк пригрозив Федерації футбольним трибуналом
Андрей Богданов
Фото: metalist.ua

Футбольний агент Дмитро Селюк пообіцяв подати в суд на ФФУ, якщо «Металіст» найближчим часом не вишле йому трансферний сертифікат хавбека Андрія Богданова.

«Не покидає відчуття, що Федерація з приходом Павелка не змінилася і не очистилася. Кількох моїх вихованців, насамперед, Богданова і Дишленковича, це безпосередньо зачіпає, тому ми змушені застосувати радикальні дії.

Тож хочу повідомити: якщо за кілька днів Будинок футболу не вживе рішучих кроків щодо «Металіста», ми подамо до суду. Хотів би відзначити кілька унікальних речей. Перше: це буде безпрецедентний процес, тому що будуть розглядати справу не клубу, а цілої національної Асоціації. Друге: мої юристи готові, папери та докази зібрані, тому подавати скаргу будемо не тільки в ФІФА, але й у громадський Європейський суд з прав людини.

З приводу чого все це? Крім того, що харківський клуб дев'ять місяців не платить гравцям зарплату, крім того, що йому незрозуміло чому видали атестат на наступний сезон, вони уже півроку блокують перехід в іншу команду свого колишнього гравця Богданова! Як ви пам'ятаєте, ще восени 2014-го він припинив усі стосунки з «Металістом», розірвавши контракт, але відтоді йому так і не надіслали трансферний сертифікат! Тобто, він сидить без роботи, не маючи можливості приймати пропозиції.

Нещодавно ми отримали запит від молдавського колективу, цей варіант зацікавив нас, однак на наші листи ФК з Харкова взагалі не відповідає.

Зате Федерація (куди, до речі, теж неможливо додзвонитися) видає клубу атестат. Значить, вона покриває безчинства, "кришує" їх, як прийнято говорити у певних колах?

Так ось: даємо відомству Павелка кілька днів на реакцію, якщо ж нічого не зрушиться з місця, у неділю-понеділок почнеться "процес століття", - сказав Селюк у бесіді з "Українським футболом".

Нагадаємо, Дмитро Селюк з великим скандалом пішов із тоді ще української сімферопольської "Таврії".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram