>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-тренер "Металіста" поскаржився, що Курченко силоміць звільнив його, не виплативши зарплату

Рахаєву заборгували за 8 місяців роботи

Екс-тренер "Металіста" поскаржився, що Курченко силоміць звільнив його, не виплативши зарплату
Беглый олигарх продолжает руководить "Металлистом" - дистанционно
Фото: korrespondent.net

Колишній тренер харківського "Металіста" Ігор Рахаєв спростував інформацію про свій відхід з клубу "за взаємною згодою сторін".

"Для мене це стало несподіванкою. Я сам нікуди не йшов, мене звільнив президент клубу Сергій Курченко", - зазначив Рахаєв. Він підкреслив, що нинішній власник "Металіста" досі винен йому зарплату за період з осені 2014 року: "Я не отримував нічого вісім місяців".

Екс-тренер має намір домагатися виконання контракту у судовому порядку. Серед позивачів, які вже вимагають від Курченка повернути борги, є і легіонери, і українські футболісти: Едмар, Гоменюк, Шуст, Краснопьоров, Кобін, Пшеничних, Костюк, Давидов, Горяїнов, Березовчук, Ребенок, Болбат, Шарпар, повідомляє MatchDay.

Додамо, що все перераховане вище не завадило очолити "Металіст" Олександру Севідову, який свого часу йшов з "Говерли" через ті самі проблеми - невиплату зарплати.

Зазначимо, що в українській Прем'єр-лізі одразу 9 клубів мають заборгованості перед футболістами. Так, все та ж "Говерла" може не пройти ліцензування на наступний чемпіонат - в Ужгороді футболістам вже 13 місяців не платять зарплату. Гравці подали позови до ФІФА, САS, ФФУ та у цивільні суди, але "Говерла" все одно не розраховується. Іншим боржникам також нібито загрожує непроходження ліцензування, але хто тоді залишиться грати в нашому чемпіонаті?

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram