>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко: не тренер каже мені, що робити, а я йому

Володимир спрацювався з Бенксом

Кличко: не тренер каже мені, що робити, а я йому
Фото: www.allboxing.ru

Володимир Кличко розповів, що у нього з Джонатаном Бенксом "креативна співпраця".

"Я завжди говорив, що Джонатан - хороший тренер з аналітичним складом розуму. Я знаю, що він і сам намагається бути гарним бійцем, але я впевнений, що як тренер він значно кращий, ніж як боксер, і я говорив це багато разів. Я хочу ще раз це нагадати і вам, і Джонатану. У світі не так вже й багато хороших тренерів, а Джонатан зміг багато чому навчитися у Емануеля Стюарда.

Емануель прийшов у мою команду разом із Джонатаном, і я знаю Джонатана з того часу, з якого я знав Емануеля. Він був моїм спаринг-партнером протягом дуже тривалого часу. Він дуже добре мене знає, і для мене немає кращого тренера, ніж Джонатан. Ми працюємо не так, як працюють інші тандеми бійця і тренера. Це креативна співпраця. Джонатан не каже мені, що робити, це я кажу йому. Тренер мені потрібен для того, щоб давати погляд збоку, адже збоку завжди краще видно", - зазначив Володимир.

Нагадаємо, Бенкс став тренером Кличка після смерті Еммануеля Стюарда. Джонатан є діючим боксером. До того ж він на 7 років молодший за Кличка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram