>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: Грузія відмовилася грати в Україні

У вівторок українська команда проведе товариський матч в Австрії

У суботу збірна України вирушила до Австрії, де заплановано тижневу підготовку до відбірного матчу Євро-2016 з Люксембургом і товариську зустріч із Грузією. Головний тренер збірної Михайло Фоменко зазначив, що організовувати товариські матчі в Україні зараз доволі складно:

«Не дуже багато було варіантів, оскільки ніхто не хоче їхати в Україну. Конкретніше про можливих кандидатів вам можуть розповісти люди, які безпосередньо працювали над цим. Знаю, що нам було запропоновано три варіанти. Спочатку ми зупинилися на одному з них, однак перший суперник відмовився. Потім відмовився й інший. Залишилася сама Грузія, з якою ми й будемо грати. Грузини відмовилися їхати в Україну, а напередодні чергового відбірного поєдинку у своїй групі проводять збір в Австрії. Ось вони і запропонували нашій команді там зіграти.

Кучер? На щастя, обійшлося без струсу мозку. Після прибуття в розташування збірної ми з ним поспілкувалися - все нормально. Ґрунтуючись на самопочутті футболіста, лікарі сказали, що через пару днів він уже зможе узятися до роботи».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram