>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренер "Юве": у нас був шанс перемогти "Барселону"

"Стара синьйора" провела приголомшливий сезон

Тренер "Юве": у нас був шанс перемогти "Барселону"
Фото: marketgid.com

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Алегрі після поразки у фіналі ЛЧ від "Барси" зазначив, що у його підопічних був шанс покласти каталонського "монстра" на лопатки:

"Після закінчення матчу я подякував команді за чудовий сезон і не тільки. Подякував і за сьогоднішній матч. Гравці провели приголомшливий поєдинок, продемонстрували характер, техніку і майстерність. Це був чудовий фінал, але, на жаль, коли тобі протистоять гравці світового класу, ти можеш думати, що тримаєш ситуацію під контролем, але потім все відбувається навпаки. "Барселона" зробила це, коли ми контролювали гру і намагалися забити другий м'яч.

Звичайно, ми шкодуємо, але все одно залишаємо цей фінал з високою самооцінкою, усвідомленням власної сили і наміром прогресувати. Ми знаємо, що можемо гідно виступати в єврокубках, демонструючи техніку і характер. Це було очевидно. Безумовно, нам сумно, бо не кожен рік виходиш у фінал Ліги чемпіонів, але мені немає чим дорікнути своїм гравцям.

У нас був шанс не дати "Барселоні" завоювати третій трофей, але вона сьогодні зіграла приголомшливо, і стримати її ми не змогли. Я сказав Буффону, що в мене було хороше передчуття на лавці і відчуття, що ми можемо виграти. Але "Барселона" скористалася моментом, коли ми припустилися помилки і прогавили контратаку. Ми дорого за це заплатили. Коли вона контратакує, у неї є три чудові нападники.

Швидко пропущений гол відразу пішов нам у мінус, але фінал завжди триває до останньої хвилини. У першому таймі ми могли б зіграти і краще, але зате проявили терпіння, коли "Барселона" контролювала м'яч. У нас було кілька хороших моментів, а в суперника було три.

Ми як і раніше можемо додати - і не обов'язково в результатах, тому що в іншому разі ми мусимо виграти чемпіонат, кубок і Лігу чемпіонів. Ми можемо додати в якості гри і поліпшити те, що у нас є. Зараз нам потрібно консолідуватися, посилити свою гру і регулярно потрапляти до вісімки найсильніших у Лізі чемпіонів. Все це дуже важливо".

Зазначимо, Аллегрі тільки рік тому очолив "Юве". Туринці в цьому сезоні виграли чемпіонат і Кубок Італії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram