>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Комітет з чесної гри займеться донецьким "Олімпіком"

УЄФА зацікавився матчем дебютантів УПЛ

Комітет з чесної гри займеться донецьким "Олімпіком"
Фото: http://www.olimpik.com.ua

Комітет з етики та чесної гри ФФУ почав розслідування матчу 24-го туру УПЛ «Олімпік» - «Металіст» (2:1). В УЄФА підозрюють, що гра була договірною, і вже направили з цього приводу в ФФУ документи.

«Розслідування триває. Мова йде про заздалегідь спрогнозований результат. Був рух у котируваннях, і робилися ставки на кількість голів у матчі. А дії гравців сприяли тому, щоб ставки виграли», - заявив глава комітету Ігор Кочетов.

Нагадаємо, раніше футболістів «Олімпіка» неодноразово підозрювали в іграх на тоталізаторі через надто високу результативність у матчах за участю донецької команди. Наприклад, під підозру потрапили матчі «Олімпіка» проти «Шахтаря» (0:5, 0:6), «Дніпра» (0:5), «Чорноморця» (0:4) і донецького «Металурга» (2:4).

Додамо, раніше Комітет з чесної гри не знайшов «злочину» в інший дивній грі «Металіст» - «Волинь» (3:3). За повідомленнями кількох ЗМІ, гравці обох команд могли зробити ставки на велику кількість голів. Проте у результаті матч визнали чесним. Також УЄФА неодноразово звертав увагу ФФУ на велику кількість підозрілих ігор у першій та другій лігах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram