>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Федецького не викликали в збірну через його дискваліфікацію, - Фоменко

Також збірній не допоможе Громов, у якого виникли проблеми з візою

Федецького не викликали в збірну через його дискваліфікацію, - Фоменко
Фото: sport.segodnya.ua

У червні збірна України проведе два матчі: 9 червня українці в Австрії зіграють товариський матч із Грузією, а 14-го - матч відбору на Євро-2016 проти Люксембургу. На ці ігри Михайло Фоменко викликав 25 футболістів. Головна несподіванка - відсутність у збірній Артема Федецького. В інтерв'ю Matchday Фоменко зазначив, що не викликав Артема через дискваліфікацію:

«5 червня чекаємо на всіх футболістів у розташуванні збірної, а шостого - вилітаємо до Австрії. Вже там, на місці, оцінивши стан футболістів, визначимося з тренувальним режимом підготовки до матчів. Не зможе лише взяти участь у цих двох матчах Артем Громов із «Ворскли». У нього виникли проблеми з візою.

Травма Селезньова? Перед тим як відправляти виклик на Селезньову, ми запросили інформацію про його стан, характер травми. Отримали від футболіста ствердну відповідь про те, що він зможе взяти участь у майбутньому зборі.

Відсутність Федецького пов'язана з його дискваліфікацією на матч із Люксембургом. Перевіримо на цій позиції іншого гравця. Крім того, в Артема, як і в інших представників «Дніпра», був складний сезон, нехай уже відпочиває і готується до нового чемпіонату».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram