>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ротань: "Дніпро" хоче подарувати Україні свято

Мирон Маркевич заспокоїв команду

Ротань: "Дніпро" хоче подарувати Україні свято
Фото: EPA/UPG

Сьогодні у Варшаві відбудеться фінал Ліги Європи "Дніпро" - "Севілья". Напередодні матчу капітан дніпропетровців Руслан Ротань зазначив, що команда хоче виграти для України європейський трофей:

"Емоцій наших не передати. Найголовніше, що ми в очікуванні великого фіналу. Ми вже в історії. Постараємося зробити все, щоб привезти у Дніпропетровськ і Україні цей Кубок.

Футболу та політиці не по дорозі. Футбол - це свято для людей, для всього народу. Зараз в Україні на сході йде війна, розбрат, радості небагато, але якщо ми переможемо, то хоча б цим доставимо їм радість.

Не всі вболівальники зможуть потрапити на цей історичний матч. Ми всією командою допомагали тим, хто не міг потрапити на гру. Ми допомагали і у фінансовому плані, оплачували і квитки, і проїзд. Те, що могли, робили. Особливо це стосується хлопців інвалідів, щоб у них були позитивні емоції від фінального матчу. Але ми знаємо, що нас багато підтримуватимуть під час ТБ-трансляції, тож це теж додає нам сил.

Коли прийшов Мирон Богданович він казав, що ми - хороша команда у тактичному плані, але ми дуже емоційні. Нам треба це відкинути. Ми заспокоїлися, і нам це дійсно допомогло. Зараз ми набули впевненості у своїх силах. Стали більш урівноваженими, і загалом це дало такий результат".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram