>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сирійський мільярдер збирається купити іспанський топ-клуб

Кілька років тому Кірді мало не придбав "Ліверпуль"

Сирійський мільярдер збирається купити іспанський топ-клуб
Фото: e-football.com.ua

Сирійський бізнесмен Ях'я Кірді найближчим часом купить іспанський футбольний клуб. Кірді поки не розкрив назви команди, але сказав, що це великий клуб Прімери:

"Ми близькі до того, щоб купити великий іспанський клуб. Ми хочемо викупити всі права або хоча б 25% акцій. Мої юристи працюють над цим питанням. Зараз я не можу назвати клуб, тому що мене попросили зберегти це в таємниці на час переговорів".

У 2010 році сирійський бізнесмен вважався головним претендентом на купівлю «Ліверпуля», але угода зірвалася.

"Я був дуже близький до купівлі "Ліверпуля", але я ділова людина, яка розуміє, що складно розраховувати на прибуток при боргах клубу у 300 мільйонів фунтів.

Рафа Бенітес - головна причина невдач "Ліверпуля". Він продав багато сильних гравців і купив тих, хто взагалі не гідний носити червону футболку".

У минулому Кірді був професійним футболістом і виступав за клуб "Аль-Аттахід". А от, як саме Ях'я сколотив мільярдні статки інформації немає.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що "Атлетіко" веде переговори з іноземними інвесторами. Проте за інформацією іспанських ЗМІ йшлося про азіатських мільярдерів. Великими клубами в Іспанії прийнято вважати ще "Реал" і "Барсу". Але продаж акцій гігантів неможливий. Також у цей список варто занести "Валенсію" і "Севілью".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram