>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: на великі матчі потрібно запрошувати іноземних суддів

Абдула зіпсував хорошу гру

Маркевич: на великі матчі потрібно запрошувати іноземних суддів
Фото: EPA/UPG

Головний тренер «Дніпра» Мирон Маркевич після матчу із «Шахтарем» заявив, що на топові матчі українського футболу необхідно запрошувати іноземних арбітрів:

«Була хороша гра з обох сторін, вона тримала в напруженні гравців. Я задоволений діями гравців, але, звичайно, хотілося б кращого. «Шахтар» пройшов у фінал, я його із цим вітаю, а в нас попереду важливіша гра.

Емоції? Я думаю, що на матчі «Динамо» - «Шахтар», «Дніпро» - «Динамо», напевно, потрібно повертатися до тієї практики, яка була раніше, - запрошувати іноземних суддів. Інакше і далі будуть такі незрозумілі ситуації.

Сьогодні був якісний футбол, до нього повинен бути інший арбітраж.

Чому пішов з лавки до закінчення матчу? Усе було зрозуміло. Чесно кажучи, я вже думав, що пролунав фінальний свисток. Але річ не в тому. Особливо в другому таймі суддя втратив нитку гри. Я не кажу про упередженість, просто має бути інша якість суддівства.

Уболівальники? Я дуже вдячний львів'янам за таку підтримку. Ми дійсно грали як удома».

Нагадаємо, на думку експертів, арбітр Абдула в першому таймі не призначив очевидного пенальті у ворота «Дніпра». У другому таймі рефері навпаки поставив сумнівний пенальті у дніпропетровські ворота.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram