>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" і Ко просять скасувати "гірчичники" перед фіналом Кубка України

Клуби радять Федерації звернути увагу на ноу-хау УЄФА

"Шахтар" і Ко просять скасувати "гірчичники" перед фіналом Кубка України
Фото: donbass.ua

«Шахтар», «Дніпро» й «Олімпік» звернулися до ФФУ з проханням анулювати жовті картки гравців перед фіналом Кубка України. Про це в ефірі каналу «Футбол 1» повідомив гендиректор «Шахтаря» Сергій Палкін:

«Ми звернулися до президента ФФУ, щоб він посприяв зміні регламенту в цьому питанні, адже фінал Кубка України - серйозна подія, хотілося б, щоб у ній брали участь основні склади команд.

Це майже так само, як був з Ярмоленком. Усі говорили, що Ярмоленко - серйозна фігура, погано буде, якщо він не зіграє. Це саме така концепція, тільки тут уже не один клуб, а три. Ми всі обґрунтували зі свого боку - обнуляються картки в півфіналах і Ліги Європи, і Ліги чемпіонів».

Нагадаємо, що сьогодні в півфіналах Кубка України «Динамо» зіграє з «Олімпіком» (перший матч - 0:0), а «Шахтар» у Львові битиметься з «Дніпром» (1:0).

Додамо, в цьому сезоні УЄФА ухвалив рішення напередодні вирішальних матчів у єврокубках «обнулити» картки. Це зроблено для того, що у фіналах ЛЄ і ЛЧ команди могли виставити найсильніші склади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram