>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Дніпро" влітку може втратити Дугласа

Бразилець своєю надійною грою привернув увагу потенційних покупців

"Дніпро" влітку може втратити Дугласа
Фото: http://dynamo.kiev.ua

Гендиректор «Дніпра» Андрій Стеценко не виключив, що влітку команду може покинути бразильський захисник Дуглас. В інтерв'ю Matchday функціонер зазначив, що дехто цікавиться захисником:

«Теоретично можна заробити на будь-якому футболістові. І знову ж, теоретично можна не заробити ні на кому. Все залежить від інтересу з боку того чи іншого клубу, його платоспроможності, бажання самого футболіста покинути «Дніпро» і піти в ту команду, яка робить йому пропозицію. Тут усе дуже складно і неоднозначно. Дуже багато факторів повинні зійтися, щоб говорити, можна заробити на гравцеві чи ні.

Наведу такий приклад. Останнім часом дуже яскраво виглядає Дуглас. Він практично після кожного туру Ліги Європи потрапляє в символічну збірну УЄФА. Думаю, дехто на нього вже накинув оком. Кажу «дехто», тому що не маємо поки що інформації чи конкретного запиту, але мене не покидає відчуття, що влітку щодо Дугласа будуть якісь пропозиції. Але якщо гіпотетично уявити таку ситуацію, то тут маса питань. Чи зуміємо ми, як ви кажете, заробити? Зуміємо оголосити якусь трансферну суму на гравця, яка влаштує його потенційних покупців? Чи зуміє цей клуб задовольнити фінансові запити самого Дугласа? Чи захоче Дуглас узагалі йти з «Дніпра» і переходити в клуб, який буде робити йому пропозицію? І на будь-якому із цих запитань цей трансфер може не відбутися. Отже, говорити про планований заробіток важко».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram