>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кварцяний: матч "Металіст" - "Волинь" був чесним

Ще один скандал в українському футболі нікому не потрібен

Кварцяний: матч "Металіст" - "Волинь" був чесним
Фото: gazeta.ru

Матч "Металіст" - "Волинь", який завершився внічию 3:3, минув у чесній боротьбі. Про це заявив наставник лучан Віталій Кварцяний:

"Я переглянув ще раз у записі матч із "Металістом". Багато поєдинків нашого чемпіонату проходять в такому ж темпі. Гра відбувалася о 14.00, ми все ж довго добиралися до Харкова, тому "побігла" моя команда краще в другому таймі.

Крім того, скажу, що ми зібрали спеціальну тренерську раду, щоб дати відповідь на усілякі натяки на нечисту гру. І після детального аналізу матчу можу сказати, що я вірю в професіоналізм своїх гравців. Футбол з "Металістом" було цікаво дивитися. Несподівана нічия дуже сильно психологічно вдарила по нас. Ми зіграли чесно, але рано повірили в перемогу".

Нагадаємо, після матчу у низці ЗМІ з'явилася інформація, що гравці "Металіста" і "Волині" могли влаштувати гольову феєрію через ставки на тоталізаторі. Побічно це припущення підтвердили і тренери команд Рахаєв і Кварцяний на післяматчевій прес-конференції. Однак сьогодні наставник "Металіста" заявив, що невдало пожартував після "веселої" гри.

Додамо, Ігор Кочетов, глава комітету ФФУ з чесної гри, заявив, що уважно вивчить цей випадок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram