>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФФУ візьмется за "веселий" матч "Металіст" - "Волинь"

УЄФА уважно стежить за українським футболом

ФФУ візьмется за "веселий" матч "Металіст" - "Волинь"
Фото: sport.com.ua

Матч «Металіст» - «Волинь», який завершився з рахунком 3:3, потрапив під «ковпак» Федерації футболу України. Голова комітету з етики та чесної гри Ігор Кочетов заявив, що у ФФУ вивчать розвиток ставок у букмекерських конторах на цей матч, повідомляє «Сегодня».

«Я рекомендував би обом наставникам провести внутрішнє розслідування. Якщо підозри підтвердяться або ж будуть доволі вагомі, навіть непрямі докази - матеріали слід скерувати комітету чесної гри ФФУ.

Знаєте, кожен тренер має свої джерела в команді... Ми ж обов'язково вивчаємо розвиток ставок у букмекерських конторах. Якщо побачимо, що на другу половину матчу припадає підвищення ставок на кількість голів, на нічию і так далі, то це будуть непрямі докази. Ми регулярно отримуємо таку інформацію з УЄФА. Думаю, на тижні вона в нас може з'явитися - якщо таке було», - сказав Кочетов.

Кочетов

додав, що під підозрою ФФУ й УЄФА перебувають ще кілька матчів чемпіонату України.

«Назв команд називати не хочу. Тому що, крім інформації з букмекерських контор, потрібно ще здобути інформацію з клубів - отримати непрямі докази або хоча б комфортну впевненість, що матч було зіграно в нечесній боротьбі. Наслідки можуть бути будь-якими», - сказав Кочетов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram