>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бізнесмен із Таїланду купить "Мілан" за півмільярда євро

Берлусконі вже не в змозі утримувати клуб

Бізнесмен із Таїланду купить "Мілан" за півмільярда євро
Фото: wpapers.ru

Бізнесмен із Таїланду Беї Таєчаубол сьогодні проведе прес-конференцію, на якій може оголосити про придбання контрольного пакету акції «Мілана» в Сильвіо Берлусконі. Очікують, що за 51-60% акцій міланського клубу Таєчаубол заплатить 500 мільйонів євро, повідомляє Sky.

Віце-президент «Мілана» Паоло Берлусконі заявив про важливість нових інвестицій у клуб.

«Протягом 29 років ми вели клуб до вершини світу. Ми повинні взяти до уваги появу нафтових магнатів, які радикально змінили ринок.

Щоб тривала «дивовижна пригода «Мілана», як ми це називаємо, потрібно інвестувати кілька сотень мільйонів євро. Думаю, це було б аморально, враховуючи кризу в країні.

Можливо, наймудріший шлях - пошук групи інвесторів з економічним потенціалом, достатнім для повернення «Мілана» на колишній рівень. При цьому можливе збереження статусу акціонерів», - цитує Паоло Il Giornale.

Зазначимо, протягом останніх п'яти років «Мілан» перебуває в кризі. Сильвіо Берлусконі, який зробив із «Мілана» суперклуб, уже не в змозі утримувати команду на вершині. «Мілан» практично позбувся зірок і перетворився на середняка Серії А.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram