>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: на Ленсі був пенальті, а не симуляція

Кияни вибули з Ліги Європи

Ребров: на Ленсі був пенальті, а не симуляція
Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров в інтерв'ю телеканалу "Футбол 2" поділився враженнями від програного матчу з "Фіорентиною":

"Думаю, хлопці старалися і віддали всі сили. Нам нема чим дорікнути їм у цьому розіграші Ліги Європи. Хлопці віддавалися і виривали дуже важкі матчі. Сьогодні ми протистояли дуже сильному супернику, який, напевно, справедливо переміг.

Видалення Ленса? У першому моменті він боровся і отримав картку в боротьбі. Не можу сказати, чи була картка, адже таких моментів було багато. У другому епізоді я симуляції не бачив. Як ми бачили на повторі, гравець суперника дійсно бив Ленса по грі. Я схиляюся до того, що був пенальті. Навіть якщо не пенальті, то симуляції точно не було.

Гол Гомеса не зламав команду. Я бачив, як у другому таймі команда діяла компактно і намагалася відпрацьовувати і за того хлопця, якого видалили. Я вдячний команді. Дуже складно протистояти вдесятьох команді, яка добре контролює м'яч і має хороший потенціал в атаці.

Як на мене, сьогодні жодних помилок не було. "Фіорентина" грала вдома, де завжди контролює м'яч. Намагалися оборонятися компактно, але у суперника дуже сильний потенціал в атаці. Вони створювали моменти в першому таймі, а після видалення стало ще важче. Навіть граючи вдесятьох, наприкінці гри ми створили кілька моментів і могли зрівняти рахунок.

У цій Лізі Європи були дуже складні ігри, особливо у плей-оф, коли ми програвали у перших матчах. Ми виглядали гідно. Всі казали, що не на виїзді, але вдома ми показували свій потенціал. Я радий, що ми дійшли до цієї стадії, хоча хотіли більшого. На цій стадії дійсно не було слабких суперників. Я хочу привітати Дніпро з виходом у півфінал і побажати їм удачі. Це цікавий і дуже важливий турнір для України".

Нагадаємо, в першому таймі матчу проти "Фіорентини" Ленса видалили - другий "гірчичник" голландець отримав за "пірнання" у штрафному (на відео з 2:05).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram