>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Палкін: чому "Динамо" може все, а "Шахтар" - ні?

ФФУ повинна створити єдині правила для всіх

Палкін: чому "Динамо" може все, а "Шахтар" - ні?
Сергей Палкин
Фото: dynamo.kiev.ua

Гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін прояснив ситуацію навколо орендованих футболістів "Зорі" і суботнього матчу команд.

Ми забороняємо нашим футболістам грати проти нас. Щоб зрозуміти причину, треба поглянути на історію. У матчі першого кола із "Зорею", який відбувся 21 вересня, ми дозволили всім нашим орендованим хлопцям грати проти нас. Тоді ми програли цю гру (0:1).

Але буквально через місяць грається матч "Говерла" - "Динамо" (0:4). І кияни забороняють своїм 7 футболістам, які перебувають в оренді в ужгородській команді, грати в цьому матчі проти них.

Сьогодні виходить, що ми, "Шахтар", зі своїми принципами чесності - на другому місці, а "Динамо" - на першому. Тому, я вважаю, в цій ситуації Федерації футболу України варто задуматися про єдині правила для всіх, а не так "хочу, не хочу". Ми пішли за нормальними принципами й у підсумку отримали.

Вважаю, що повинен бути fair play в цій ситуації. Хто це може врегулювати або врівноважити? Нам потрібні єдині правила гри, а не такі, що для "Динамо" можна все, а для "Шахтаря" потрібно тисячу разів пояснювати, який вчинок вони здійснили і чому".

Нагадаємо, "Шахтар" заборонив "Зорі" використовувати п'ятьох гравців, які належать гірникам, у матчі, який відбудеться в суботу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram