>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: "Фіорентина", розгромно програвши два матчі, нас заплутала

Зараз "Фіалки" переживають кризу

Ребров: "Фіорентина", розгромно програвши два матчі, нас заплутала
Фото: EPA/UPG

У четвер "Динамо" у Києві прийме "Фіорентину" в рамках ¼ фіналу Ліги Європи. Напередодні матчу наставник киян Сергій Ребров зазначив, що у "фіалок" потужна група атаки, а ось в обороні є проблеми.

"Італійці двома своїми останніми матчами, програними з рахунком 0:3, нас трохи заплутали. У кожної команди є вдалі і невдалі ігри, і я впевнений, що флорентійці, як і ми, дивилися і хороші, і погані поєдинки. А нова гра - це нова історія.

У "Фіорентини" дуже хороша атака, але при цьому команда має певні проблеми в обороні, і ми повинні їх використовувати. В обороні "Фіорентина" добре перебудовується, закриває зони, але простір все одно є, його треба знаходити і використовувати.

Ажіотаж із квитками? Той, як ви кажете, ажіотаж, який спостерігається навколо майбутньої зустрічі з "Фіорентиною", створили самі хлопці - і створили своєю грою, особливо з англійським "Евертоном". Мені здається, що ті глядачі, які були на цьому поєдинку, хочуть знову побачити такий футбол", - розповів Ребров в інтерв'ю газеті "Команда".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram