>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Мерседес" намагається помирити Хемілтона з Росбергом

Ніко після гонки у Шанхаї накинувся на Льюїса

"Мерседес" намагається помирити Хемілтона з Росбергом
Фото: EPA/UPG

У "Мерседес" знову не все спокійно. Ніко Росберг, який укотре фінішував другим, після "Гран-прі Китаю" публічно розкритикував свого партнера по команді Льюїса Хемілтона. На думку німця, Льюїс, який мав першочергове право на обслуговування в боксах, їхав надто повільно, через що Ніко не міг вчасно змінити зношену гуму. У свою чергу Хемілтон відповів, що він їхав так, як йому було зручно, і не зобов'язаний стежити за партнером по команді.

Керівник "Мерседес" Тото Вольф спробував згладити кути:

"Ми припускали, що у нас можуть виникнути проблеми з м'якою гумою, але в підсумку виявилося, що вона тримає набагато краще, ніж ми очікували, і навіть краще, ніж у "Феррарі".

Ми хотіли переграти "Скудерію" на складі Soft, тому й поставили його на машини на першому піт-стопі. Льюїс мав протриматися на цих шинах довше, тому він намагався контролювати свій темп - з його точки зору, це цілком виправдано.

Ніко просто не пощастило. Він застряг позаду Льюїса і не міг підібратися ближче - йому хотілося, щоб відрив лідера становив дві секунди, щоб він міг зберегти гуму. Водночас Себастьян позаду нього теж додав у темпі. Тому зрозуміти можна їх обох".

Нагадаємо, Льюїс Хемілтон виграв "Гран-прі Китаю", Ніко Росберг фінішував другим. Третім фінішну лінію перетнув пілот "Феррарі" Себастьян Феттель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram