>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

МЮ і рефері розгромили "Городян" у дербі

Ешлі Янг пустив МС під укіс

МЮ і рефері розгромили "Городян" у дербі
Фото: EPA/UPG

Манкуніанське дербі завершилося впевненою перемогою "Юнайтед". "Городяни" класно почали матч, зім'явши оборону МЮ у перші хвилини зустрічі. І гол Агуеро після чудової передачі Сілви виглядав абсолютно логічним. Однак "Юнайтед" досить швидко вдалося відновити паритет. Янг, замикаючи простріл Еррери, влучив у Кліші. Але, на щастя для "Дияволів", м'яч від захисника МС відскочив просто в ноги Ешлі, і Янг без проблем поцілив у порожні ворота - 1:1.

На 27-й хвилині "Юнайтед" вийшов вперед. Феллаїні після вивіреного навісу Янга переправив м'яч у ворота Харта. Це взяття воріт вийшло досить спірним - Маруан перебував у "міліметровому" офсайді. На 67-й хвилині Хуан Мата, реалізувавши вихід один на один, збільшив перевагу МЮ. Усе було б добре, але іспанець у момент пасу Руні перебував у "метровому" офсайді. І якщо з голом Феллаїні лайнсмена можна виправдати (момент був непевним), то в цій ситуації - ні.

На 73-й хвилині Кріс Смоллінг після навісу зі штрафного учетверте переграв Харта. Наприкінці матчу Агуеро підсолодив пігулку.

У ще одному матчі дня "Челсі" ледве-ледве переміг аутсайдера ліги КПР.

Таким чином, "Челсі" далі перемагає, набравши 73 очки (плюс гра в запасі). "Арсенал" має 66 пунктів, МЮ - 65, МС - 61, "Саутгемптон" - 56, "Ліверпуль" - 54 (і гра в запасі).

"Ман Юнайтед" - "Ман Сіті" 4:2

Голи: Янг, 14, Феллаїні, 27, Мата, 67, Смоллінг, 73 — Агуеро, 8, 89

КПР — "Челсі" 0:1

Гол: Фабрегас, 88

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram