>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

УЄФА присудив Чорногорії "технар" за беззаконня на матчі з Росією

РФС відбувся штрафом

УЄФА присудив Чорногорії "технар" за беззаконня на матчі з Росією

УЄФА присудив збірній Чорногорії технічну поразку з рахунком 0:3 у домашньому відбірному матчі Євро-2016 проти Росії. Також чорногорці проведуть два домашні матчі без глядачів.

Нагадаємо, матч відбору на Євро-2016 Чорногорія - Росія через заворушення на трибунах не дограли. Вже на 1-й хвилині чорногорські ультрас кинули фаєри на поле, і влучили в голову Ігорю Акінфєєву. Голкіпер Росії не зміг продовжити гру, а сам матч перервали на 40 хвилин. І лише після втручання Мішеля Платіні арбітр продовжив гру. У другому таймі чорногорці закидали поле сторонніми предметами, і суддя остаточно зупинив гру.

Пізніше представники ультрас Чорногорії звинуватили російських фанів у провокаціях - перед грою серби і росіяни палили прапори Чорногорії та США, а також скандували нецензурні речівки.

УЄФА також порушив справу щодо РФС. За використання піротехніки і вивішування прапорів "Новоросії" росіяни заплатять 25 тисяч євро.

Додамо, це не перший схожий випадок на Балканах. Торік через бійку на полі і стадіоні зупинили матч Євро-2016 Сербія - Албанія. Також фани часто бешкетують на домашніх іграх збірних Хорватії та Боснії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram