>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" і "Шахтар" вийшли у півфінал Кубка України

Першим півфіналістом став донецький "Олімпік"

"Динамо" і "Шахтар" вийшли у півфінал Кубка України
Фото: EPA/UPG

В Україні зіграно матчі-відповіді чвертьфіналу Кубка України, за результатами яких до півфіналу пробилися київське "Динамо" і донецький "Шахтар".

Так, у матчі-відповіді 1/4 фіналу "біло-сині" з рахунком 2:0 обіграли луганську "Зорю" і вийшли у півфінал розіграшу, повідомляє Укрінформ.

Успіх команді Сергія Реброва на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського принесли Юнес Беланда і Лукаш Теодорчик.

Також у середу в повторному поєдинку 1/4 фіналу розіграшу з харківським "Металістом" "Шахтар" зіграв з мінімальною перемогою - 1:0.

Єдиний м'яч на "Арені Львів" забив на 49 хвилині Луїс Адріано, який з гострого кута замкнув простріл з флангу від В'ячеслава Шевчука.

Нагадаємо, що першим півфіналістом цьогорічного розіграшу Кубка країни став дебютант Прем'єр-ліги донецький "Олімпік", який обіграв полтавську "Ворсклу" - 1:0 (перший матч - 0:0).

Останній півфіналіст Кубка України визначається в поєдинку на "Метеорі" в Дніпропетровську, де місцевий "Дніпро" приймає одеський "Чорноморець".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram