>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Московське "Динамо" покарало Денисова на 100 тисяч євро за "сина господаря"

Ігореві "просто не вистачило психіки"

Московське "Динамо" покарало Денисова на 100 тисяч євро за "сина господаря"
Фото: www.sports.ru

Головний "правдоруб" російського футболу Ігор Денисов знову опинився в епіцентрі скандалу. Московське "Динамо" оштрафувало 30-річного півзахисника на 100 тисяч євро за "неналежну поведінку". Крім того, Ігоря усунули від тренувань з першою командою і виставили на трансфер.

За інформацією російських ЗМІ, Денисова покарали за втручання в роботу тренера Черчесова. Нібито Ігор посварився із Черчесовим через потрапляння захисника Бориса Ротенберга у склад на матч із "Локомотивом" (зіграли внічию 2:2).

Зазначимо, 28-річний Борис Ротенберг цього сезону провів 3 гри за "Динамо". Борис - дещо посередній гравець, але є сином Бориса Ротенберга (відомого в Росії бізнесмена, вважається близьким до Путіна), який і спонсорує "Динамо".

Денисов (капітан збірної Росії) так прокоментував своє вигнання:

"Взагалі нічого не розумію. Просто в шоці. Мені треба хоча б прийти до тями. Чесно, нічого не розумію, не знаю. Зараз ще й "бруд" поллється. Просто не вистачає вже психіки, може, закінчу з футболом. Не знаю, просто не можу отямитися після того, що сталося".

Нагадаємо, Денисов неодноразово потрапляв в епіцентр скандалів через свій "чесний" характер. Свого часу Ігоря вигнали з "Зеніту" через конфлікт з Халком: півзахисник обурився надто великою зарплатою бразильця і зажадав від босів клубу для себе такий самий контракт (у російських ЗМІ писали, що "простака" Денисова на "бунт" підмовив Широков ). У "Анжи", куди "бунтівник" перебрався з "Зеніту", Ігор також вступив у конфлікт, побивши горшки з Самуелем Ето'О. На думку Денисова, камерунець належним чином не викладався на тренуваннях, у грі. І ось, новий скандал.

Додамо, повідомляється, що влітку Денисов перейде у "Локомотив".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram