>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Харківський губернатор: Курченко через "Металіст" намагався фінансувати сепаратизм

Для Харкова футбол - це більше, ніж просто гра

Харківський губернатор: Курченко через "Металіст" намагався фінансувати сепаратизм
Фото: metalist.ua

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін заявив, що президент "Металіста" Сергій Курченко намагався використати клуб для фінансування сепаратизму в Україні. Про це губернатор розповів в інтерв'ю порталу Sprotyv.info:

"Для Харкова "Металіст" - це більше, ніж футбольний клуб. І ми зробили все можливе, щоб повернути його матчі в місто. Дуже розраховую, що футбол у Харків повернеться на постійній основі.

Усі знають, що у "Металіста" зараз великі проблеми з фінансуванням, оскільки власник клубу Сергій Курченко в ньому не бере участь. Він одного разу спробував використати футбольний клуб як майданчик, щоб завести гроші з Росії. І у нас була інформація, коли "Металіст" отримав певне фінансування місяців 8 тому, що ці гроші пішли саме на підігрів сепаратистських рухів".

Нагадаємо, зараз харківський клуб переживає фінансову кризу - футболісти з осені не отримують зарплату. Як наслідок, кілька гравців оголосили страйк. Однак клуб на поступки не пішов. Зараз в "основі" команди грають футболісти, які підписали контракти з "Металістом" у січні - їм зарплата нібито виплачується.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram