>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Дніпро" не має шансів виграти справу у Ежидіо, - адвокат

У Дніпропетровську повелися ганебно у ставленні до футболіста

"Дніпро" не має шансів виграти справу у Ежидіо, - адвокат
Фото: http://www.guerreirodosgramados.com.br

Адвокат Маркус Мотта, який займається гучною справою Ежидіо, звинуватив "Дніпро" в обмані. За словами Мотти, клуб не заплатив його клієнту жодного євро. Водночас гендиректор "Дніпра" Стеценко заявив, що клуб переказав Ежидіо зарплату.

"Вони не платили зарплату. Закликаю клуб показати будь-який доказ оплати, зробленої перед розірванням контракту. Гравець уже покинув "Дніпро", а про розірвання було повідомлено ФІФА та УЄФА. Якщо "Дніпро" заплатив пізніше, то це не має значення.

Ситуація абсурдна настільки, що одного дня я попросив Ежидіо зробити роздруківку зі свого рахунку, щоб показати нульовий баланс, але він не зміг, бо послуга коштувала 1 євро, а в нього навіть 1 євро не було на рахунку. Його дружині довелося сфотографувати банкомат. Це ганьба.

З 1 січня він не отримав нічого. Він грав у Лізі Європи, перебував в Україні з дружиною, але нічого не отримав протягом трьох місяців. Щоб купити їжу, він використовував свою особисту кредитку, а на тренування добирався автобусом.

"Палмейрас" не пов'язаний із цим питанням. Українці можуть говорити, що це "Палмейрас" підштовхнув гравця на такий крок. Сказати можна, що завгодно, але це неправда. Шансів скасувати контракт із бразильським клубом немає. У мене 16 років юридичної практики з ФІФА та УЄФА. У мене було 100 справ, схожих на випадок з Ежидіо. Шансів повернути все на свої місця немає", - цитує Мотту espn.com.br.

Нагадаємо, Ежидіо втік наприкінці березня з "Дніпра", розірвавши контракт в односторонньому порядку. За словами його агентів, гравець з січня не отримував зарплату, а також обіцяних премій. Захисник, за якого "Дніпро" в січні заплатив 2,25 млн євро, вже підписав контракт із "Палмейрас".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram