>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бєлік стане помічником футбольного агента

Востаннє на футбольне поле Олексій вийшов 2013 року

Бєлік стане помічником футбольного агента
Фото: www.footballpersons.at.ua

Екс-нападник збірної України, донецького «Шахтаря» і «Дніпра» Олексій Бєлік залишиться у футболі. Зірка нашого футболу нульових років стане помічником футбольного агента.

«Збираюся почати допомагати Вадиму Шаблію в його агентській діяльності. Буду робити те, що й раніше: футбол дивитися, їздити на ігри, переглядати гравців.

Так, ще міг би зіграти, але не на високому рівні. І зараз граю у футбол: на ЦСКА, в Конча-Заспі. Збираємося з хлопцями стабільно чотири рази на тиждень.

Я не думаю, що зміг би зараз стільки відіграти, як Тимощук чи Шевчук. Це ж треба готуватися, щодня тренуватися. Думаю, хвилин 15 витримав би», - повідомив Бєлік.

Нагадаємо, професійну кар'єру Бєлік завершив два роки тому. У своєму останньому сезоні Олексій провів 8 ігор за запорізький «Металург».

Популярність нападник здобув, виступаючи за «Шахтар» і молодіжну збірну України. На молодіжному ЧС-2001 Олексій відзначився двома ефектними голами, забитими ударами через себе. За «гірників» Бєлік виступав до 2008 року: 51 гол у 144 іграх. У 2008 році нападник перебрався в «Дніпро»: 25 матчів, 4 голи. Також виступав за «Бохум».

За збірну України в активі Олексія - 19 матчів і 5 голів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram