>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Понад 1000 українців підтримають Кличка в Нью-Йорку

Фани Володимира створять на арені "українські острівці"

Понад 1000 українців підтримають Кличка в Нью-Йорку
Фото: EPA/UPG

Володимир Кличко (63-3, 53 КО) не залишиться без підтримки трибун у поєдинку з Браянтом Дженнінгсом (19-0, 10 КО), який відбудеться 25 квітня в Нью-Йорку. Очікують, що понад 1000 етнічних українців підтримають Володимира. Більшість із них будуть одягнені у вишиванки й інший український національний одяг.

«Ми вже продали понад 650 квитків представникам української діаспори в США та Канаді. Ми зробили кілька фан-зон - викупили по 100-150 місць у кількох секторах за найдемократичнішими цінами - 100 і 200 доларів за квиток. У підсумку всі «квиточки» по 100 доларів уже розкуплено. Саме така концепція українських «острівців» у "Медісон Сквер Гарден" дозволить нам перекричати всю арену, на якій американських фанів боксу, звичайно ж, буде значно більше», - сказав керівник американського офісу фан-клубу братів Кличків Ярослав (Джеррі) Керницький.

Додамо, «Медісон Сквер Гарден» може вмістити близько 20 тисяч глядачів. На поєдинку Кличко - Дженнінгс очікують аншлагу - 5000 квитків продали тільки в день відкриття продажу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram