>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Усик про бій з Князєвим: пацан битиметься з пацаном

18 квітня у Києві відбудеться великий вечір боксу

Усик про бій з Князєвим: пацан битиметься з пацаном
Фото: rbc.ua

Чемпіон світу за версією WBO Inter-Continental українець Олександр Усик взяв участь у прес-конференції, присвяченій бою з росіянином Андрієм Князєвим, який відбудеться у Києві 18 квітня. Український ваговик зазначив, що легкої прогулянки не чекає:

"Коли почали розмовляти про цей поєдинок, ми подивилися бої Андрія, скинули відео Баширу. Буде нелегко, але ми будемо намагатися робити і показувати все, що вміємо.

Про перемогу поговоримо 18 квітня ближче до 12 вечора, коли закінчиться шоу. Я хочу боксувати з усіма, хто посідає верхні рядки всіх версій, з чемпіонами, які посідають перші місця. Хтось каже, що це робити мені ще рано, але чого чекати, кого чекати? Хочеться боксувати і все, бокс - це круто.

Бої з чемпіонами? Я абсолютно засмучуюсь через те, чого у мене в руках немає. Розмови - це поверхневе. Мріяти про те, чого не маєш, - це нерозумно, мріяти про гроші, яких не маєш - це нерозумно. Я зрадів бою з Князєвим, тому що я дізнався ім'я суперника і розпочав підготовку конкретно під суперника.

Ймовірний бій з Хуком? Це наше з Князевим шоу. Чого ви питаєте про Хука з Гловацьким? Вони поб'ються, потім буде якась "двіжуха". Зараз тут я і Андрюха - спілкуйтеся з нами. 18 квітня пацан битиметься з пацаном".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram