>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: українці ще не набрали оптимальну форму

Наші футболісти на цьому етапі поступаються іспанцям

Фоменко: українці ще не набрали оптимальну форму
Фото: ffu.org.ua

27 березня збірна України проведе в Севільї відбірний матч на Євро-2016 проти збірної Іспанії. Михайло Фоменко заявив, що спад у грі «Червоної фурії» вже минув:

«Іспанія вже зовсім не та команда, яку ми бачили в Бразилії на ЧС. Спад уже давно минув. Виглядають іспанці дуже здорово, хоча й поступилися словакам. Але той результат - не за грою, Іспанія мусила перемагати.

Завжди з такими командами матчі можна назвати ключовими. Судіть самі. Перед ними стоїть завдання виходу у фінальну частину Євро і перед нами також. Ця ситуація і диктує умови.

Що може дати збірній перенесення туру Прем'єр-ліги? Ми не очікували, наприклад, що на матч-відповідь з «Аяксом» будуть дискваліфіковані три збірники у складі «Дніпра». Для тих же, хто грає через два дні на третій або через три на четвертий, це велике навантаження. Нехай навіть сезон тільки почався.

У цьому сенсі ми, на жаль, поки що програємо європейським клубам. Наші футболісти ще не набрали тієї форми, в якій перебувають ті самі іспанці».

Нагадаємо, зараз Україна у відбірній групі займає третє місце, набравши в чотирьох матчах 9 очок. Стільки само пунктів має Іспанія. Лідирує ж Словаччина, яка набрала 12 очок. У фінальну частину Євро-2016 виходять дві кращі збірні. Третя команда грає стикові матчі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram