>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українець красиво покинув "Березневе безумство" в США

За океаном минули матчі першого раунду студентської ліги

Українець красиво покинув "Березневе безумство" в США
Богдан Близнюк
Фото: http://basket-planet.com

У перший же день першого раунду "Березневого безумства" NCAA трапилися дві досить гучні сенсації. Спочатку заштатний університет Алабами з Бірмінгема вибив переможця конференції Big 12 Айова Стейт 60:59.

Ще більшою несподіваною стала кінцівка зустрічі між третім номером сіяння на Заході університетом Бейлор і провінційним Джорджія Стейт. За 3 хвилини до кінця Бейлор, як і годиться фавориту, впевнено вигравав з перевагою у 12 очок. Але за час, що залишився, його гравці не набрали жодного очка, і за 2 секунди до кінця Джорджія Стейт забила триочковий, який і приніс їй путівку в наступний раунд 57:56.

Команда університету Східного Вашингтона, за яку виступає уродженець України Богдан Близнюк, вибула з боротьби, але при цьому виглядала цілком гідно у матчі з авторитетним університетом Джорджтаун і навіть вигравала після перших 15 хвилин зустрічі.

Сам Близнюк, традиційно вийшовши з лавки, за 22 хвилини на майданчику набрав 11 очок (2/5 двоочкових, 1/2 триочкових, 4/4 штрафних), зробив 6 підбирань (1 в нападі) і віддав 2 передачі при 2 фолах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram