>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Джокович і Федерер вийшли до чвертьфіналу Індіан-Веллса

А ось Нішикорі подолати четвертий раунд не зумів

Джокович і Федерер вийшли до чвертьфіналу Індіан-Веллса
Фото: EPA/UPG

Новак Джокович зробив ще один крок до захисту свого титулу на змаганнях в Індіан-Веллсі. У поєдинку четвертого кола турніру лідер світового рейтингу грав із 20-ю ракеткою світу, 29-річним американцем Джоном Існером.

Джокович зміг реалізувати один брейк-пойнт і жодного разу не упустив власну подачу, виборовши перемогу з рахунком 6:4, 7:6 (5). Новак подав навиліт сім разів, зробивши при цьому одну подвійну помилку. В активі Існера вісім ейсів за відсутності помилок на подачі. Після матчу-відповіді рахунок за особистими зустрічами між спортсменами став 6:2 на користь Новака.

У чвертьфіналі Новак зіграє з австралійцем Бернардом Томичем, який раніше переграв свого співвітчизника Танаса Коккінакіса.

Мілош Раоніч (6-та ракетка світу) на стадії четвертого кола турніру з рахунком 6:3, 6:2 переграв іспанця Томмі Робредо. У чвертьфінальному поєдинку Мілош битиметься з іншим іспанцем Рафаелем Надалем.

Також відзначимо впевнену перемогу Роджера Федерера над американцем Джеком Соком - 6:3, 6:2. У чвертьфіналі швейцарець битиметься з Бердихом.

У ще одному чвертьфіналі зіграють Маррей і Лопес. Енді у двох сетах переграв Маннаріно - 6:4, 6:3. Лопес же сенсаційно вибив з турніру Кеї Нішікорі - 6:4, 7:6 (2).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram