>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров напередодні "Евертона" занепокоєний станом поля на "Олімпійському"

Газон головної арени країни зараз знаходиться в огидному стані

Ребров напередодні "Евертона" занепокоєний станом поля на "Олімпійському"
Фото: dynamo.kiev.ua

У четвер "Динамо" на "Олімпійському" битиметься з "Евертоном" в рамках плей-оф ЛЄ. Напередодні матчу Сергій Ребров в інтерв'ю "Команді" повідомив, що Ленс через травму на поле не вийде:

"У нас кожна гра з розряду вирішальних, але коли ти знаходишся в 1/8 фіналу Ліги Європи, все епітети тільки посилюються. Пікантності ситуації додає і суперництво з англійцями, які давно є законодавцями мод у європейському футболі.

Такі матчі завжди цікаві, і вони викликають ажіотаж. Я впевнений, що НСК "Олімпійський" буде заповнений, підтримка нам забезпечена, і це додає відповідальності.

Вдома ми завжди мусимо грати агресивно, тим паче в такій ситуації. Але при цьому слід уникати якихось завалів. Ми знаємо, за рахунок чого можемо перемогти, і будемо виконувати цей план. У кожному разі, на поле необхідно виходити з холодною головою.

Що турбує? Стан газону на "Олімпійському". На інше скаржитися гріх. На останньому матчі і на минулому тренуванні я бачу віддачу хлопців і їхній настрій, тому впевнений, що вони вийдуть на поле і віддадуть для перемоги всі сили. Сподіваюся, що ми виберемо правильну тактику, яку реалізуємо.

Ленс? На жаль, Джермейн не зіграє. У нього велика гематома, і наші лікарі, так само як і лікарі збірної Нідерландів, сказали, що йому потрібно пропустити мінімум два тижні".

Нагадаємо, в першому матчі "Евертон" переміг 2:1. У четвер крім Ленса Ребров не зможе розраховувати на дискваліфікованого Беланду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram