>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: "Евертон" зіграв агресивно, але у нас у запасі гра в Києві

Кияни пройшли "Генгам", поступившись французам у першій грі

Ребров: "Евертон" зіграв агресивно, але у нас у запасі гра в Києві
Фото: EPA/UPG

В первом матче 1/8 финала Лиги Европы «Динамо» проиграло «Эвертону» на его поле (1:2). Сергей Ребров после матча отметил, что соперник сыграл очень агрессивно:

"Я сказав хлопцям, що всі ігри в Англії відбуваються украй складно. До 30-ї хвилини ми грали дуже добре в обороні, але в другому таймі "Евертон" додав у швидкості, пересуванні м'яча і забив другий гол. Не було установки не грати агресивно, не відбирати м'яч... Але й "Евертон" грав агресивно, намагався постійно відбирати м'яч. Англійці добре діяли на флангах, особливо в другому таймі. Непросто перебудуватися в такій ситуації. Ми пережили це і підійдемо з новими силами до другої гри.

Попереду повторна гра в Києві... Я впевнений, що прийде повний стадіон - уболівальників навіть не треба якось мобілізувати. Переконаний, що і без цього стадіон буде заповнений. Інших варіантів я не допускаю. Ми вже були в такій ситуації, коли програли "Генгаму". Сподіваюся, ми гідно з неї вийдемо.

Ленс? Ми сподіваємося на це. У нього був великий набряк. Дуже хотілося б, щоб і Ленс, і Рибалка відновилися до наступної гри. Дуже непросто грати в Англії, коли Велозу і Сидорчук пропустили два тижні, а для Буяльського це була друга гра в єврокубках...

Мбокані? Він старався, чіплявся за м'яч... Я не хочу оцінювати гру окремих футболістів - ми всі програли. І тепер всі ми хочемо краще зіграти вдома".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram