>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Синок Фергі" вибив МЮ з Кубка Англії

Повернення Велбека на "Олд Траффорд" видалося тріумфальним

"Синок Фергі" вибив МЮ з Кубка Англії
Фото: EPA/UPG

У понеділок в ¼ фіналу Кубка Англії зустрілися «МанЮнайтед» і «Арсенал». Перемогу в «малому фіналі» здобули «каноніри». У першому таймі суперники обмінялися голами. На м'яч Монреаля (Окслейд-Чемберлен зіграв геніально, обігравши трьох манкуніанців) господарі відповіли голом Руні.

Переможний м'яч на 61-й хвилині забив Денні Велбек, який влітку був виставлений Луї ван Галом на трансфер. «Синок Фергі» (свого часу сер Алекс симпатизував нападникові і наполегливо ставив Денні в склад, незважаючи на критику) відстежив помилку Валенсії і, вийшовши на рандеву з Де Хеа, послав м'яч у порожні ворота. Відігратися «Дияволи» не змогли.

Зазначимо, на 76-й хвилині вилучили Анхеля Ді Марію. Аргентинець спершу спробував «намалювати» штрафний, а коли рефері показав «художнику» попередження, розлютився і вдарив арбітра по спині. Тепер, судячи з усього, на Анхеля чекає тривала дискваліфікація.

«Арсенал» у півфіналі зіграє з переможцем пари «Бредфорд» - «Редінг». Ця зустріч відбудеться 19 квітня на «Вемблі». У другому півфіналі зустрінуться «Астон Вілла» і переможець битви «Блекберн» - «Ліверпуль».

«Манчестер Юнайтед» — «Арсенал» 1:2

Голи: Руні, 29 — Монреаль, 25, Велбек, 61

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram