>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Бос "Генгама" порівняв київських фанів зі скаженими собаками

Французи шоковані поведінкою ультрас

Президент "Генгама" Бертран Депла в інтерв'ю виданню RMC заявив, що суддя не мав права відновлювати гру з "Динамо" через заворушення на трибунах "Олімпійського":

"Ми не були на футбольному матчі. У нас було 11 героїв на полі, тому що організація матчу в таких умовах безпеки могла мати катастрофічні наслідки для футболу. Те, що я побачив сьогодні, це не футбол. Я бачив сцену війни з шаленими собаками, які хотіли воювати.

Вони не є фанатами, вони - поліція. Відновити гру і відправити футболістів на поле... Як можна після такого зосередитися на футболі? Це було вкрай небезпечно. Ми відчували, що потрапили в пастку".

Фото: EPA/UPG

Фото: Вконтакте

Фото: Вконтакте

Нагадаємо, наприкінці матчу "Динамо" - "Генгам" на стадіоні виникла бійка: київські ультрас побили гостей із Франції. У підсумку рефері мусив зупинити гру на 12 хвилин. Пізніше віце-президент "Динамо" Олексій Семененко повідомив, що конфлікт виник через прапор: нібито фани "Генгама" повісили французький прапор, який кияни сплутали з російським (обидва "триколори" мають ідентичні кольори, білий, червоний, синій). Пізніше з'явилися повідомлення, що французи розтягнули банер "Крим - це Росія" і вивісили прапор ДНР. Однак фото з "доказами" відсутні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram