>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

УЄФА знову "розводить" Україну і Росію в Лізі Європи

Найбільше представництво на стадії 1/8 фіналу має "кризова" Італія

УЄФА знову "розводить" Україну і Росію в Лізі Європи
Фото: коллаж LB.ua

Сьогодні у Ньйоні о 14:00 відбудеться жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи. Україну на цій стадії представлятимуть "Динамо" і "Дніпро".

На стадії 1/8 фіналу Ліги Європи також зіграють російські "Зеніт" і "Динамо", італійські "Фіорентина", "Рома", "Наполі", "Інтер" і "Торіно", іспанські "Севілья" та "Вільяреал", англійський "Евертон", німецький "Вольфсбург", голландський "Аякс", бельгійський "Брюгге" і турецький "Бешикташ".

У жеребкуванні не буде сіяних команд, а суперники з однієї країни можуть грати один проти одного. Проте УЄФА розвів українські та російські команди.

Матчі цієї стадії відбудуться 12 і 19 березня.

Додамо, підбір учасників плей-оф ЛЄ цього сезону досить рівний. Хіба що вибивається із загального ряду "Вольфсбург". "Вовки" цього сезону демонструють фантастичну гру. Також можна відзначити "Рому", у складі якої "дідусь" Тотті рветься до євротрофею. З іншими опонентами українським уповноваженим представникам цілком можна успішно грати. До числа бажаних для наших опонентів суперників можна зарахувати "Бешикташ", "Брюгге", "Торіно" і "Аякс".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram