>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Україна відмовилася від російських біатлоністок на ЧС

Вакантні місця займуть перспективні юніорки

Україна відмовилася від російських біатлоністок на ЧС
Юлия Журавок выиграла "золото" ЧМ в своей возрастной категории
Фото: http://www.biathlon.com.ua

Жіноча збірна України з біатлону відмовилася від російських спортсменок на ЧС, який відбудеться у Фінляндії. Про це повідомив український коментатор Андрій Столярчук на своїй сторінці у Facebook:

"Отримав тільки підтвердження, що дійсно так і буде. Меркушина та Журавок поїдуть на ЧС замість Абрамової і Бурдиги. Бурдига начебто взагалі закінчує кар'єру, судячи з чуток".

Нагадаємо, 26-річна Ольга Абрамова виступає у збірній України другий сезон і поки кращим її результатом є 15-те місце у спринтерській гонці в Нове Мєсто цього місяця. 31-річна Бурдига виступає у збірній України з 2010 року, була першою резервною учасницею жіночої естафети.

Юлія Журавок та Анастасія Меркушина успішно виступили на юнацькому чемпіонаті світу. Юлія стала чемпіонкою світу в індивідуальній гонці та бронзовим призером гонки переслідування, а Меркушина стабільно показувала результати у топ-10 чемпіонату світу.

Додамо, напередодні цього сезону з професійного спорту пішла Марія Панфілова - ще одна росіянка, яка виступала за Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram