>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" дозріло для перемог у Лізі Європи, - Ребров

Кияни цього сезону приємно дивують

"Динамо" дозріло для перемог у Лізі Європи, - Ребров
Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров заявив, що його вихованці вже грають як команда:

"Я сподіваюся, що команда дозріла для перемог у Європі. Спочатку перед початком турніру ніхто не ставить завдання обов'язково його виграти, але, звичайно, воно є. Футболістів треба налаштовувати на кожну конкретну гру, і наша мета - гарненько проаналізувати суперника і, звичайно, від матчу до матчу готуватися до наступних.

Для українських команд дуже складно починати плей-оф без офіційних ігор, але у нас є подібний досвід. Багато хлопців вже знають, що на це немає знижок.

Я не ділю на оборону і атаку, і хлопцям про це кажу. Для нас дуже важливо всією командою атакувати і всією командою оборонятися, щоб не було на полі футболіста, який думав, ніби він, наприклад, відповідає тільки за напад. Я радий, що зараз у нас є команда, яка все робить разом".

Нагадаємо, що в першому поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи "Динамо" поступилося "Генгаму" з рахунком 1:2. Ще в першому таймі кияни залишилися вдев'ятьох: суддя показав червоні картки Ярмоленкові і Беланді. Також у повторній грі, яка відбудеться в четвер у Києві, Ребров не зможе розраховувати на дискваліфікованого Сидорчука та травмованих Мбокані, Гармаша і Макаренка.

Додамо, під керівництвом Олега Блохіна кияни подолати бар'єр 1/16 фіналу ЛЄ так і не змогли, програвши "Валенсії" і "Бордо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram